Seat Leon Cupra si Cupra 280 - Poze si informatii oficiale

Seat Leon Cupra si Cupra 280 - Poze si informatii oficiale

Seat a prezentat astazi versiunile de performanta ale modelului sau compact, Leon. Vorbim despre Leon Cupra si Cupra 280, versiuni ce vor fi disponibile pe ambele variante de caroserie prezente in gama modelului spaniol.

Noua generatie a lui Seat Leon Cupra se bucura de serviciile unitatii supraalimentate de 2.0 litri capabile sa ofere 265 de cai putere si 350 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 5.9 secunde, respectiv 5.8 secunde in versiunea echipata cu transmisia DSG cu sapte rapoarte. Indiferent de transmisia aleasa, viteza maxima a lui Seat Leon CUpra va fi limitata la 250 km/h.

Consumul mediu anuntat de iberici este de 6.4 litri la 100 de kilometri, in versiunea cu transmisie manuala, respectiv 6.7 litri pentru versiunea echipata cu cutia DSG.

La nivel exterior, ambele versiuni, Cupra si Cupra 280 au primit un kit aerodinamic cu spoilere mai mari, cu prize mai voluminoase si praguri laterale modificate. De asemenea, observam un difuzor de aer posterior ceva mai agresiv si un set de jante speciale de 18 inch.

Noul Seat Leon Cupra 280 este urmasul lui Cupra R. Ca si in cazul lui Cupra, aceasta versiune de performanta este disponibila in ambele versiuni de caroserie. Sub capota regasim o versiune ceva mai potenta a motorului de 2.0 litri. Dupa ce tragem linie vedem ca acesta dezvolta 280 de cai putere si tot 350 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 5.8 secunde in compania cutiei manuale si in 5.7 secunde alaturi de transmisia DSG. La nivel estetic observam cum eleronul montat pe hayon are un aspect mai agresiv, iar jantele masoara acum 19 inch.

In dreptul capitolului imbunatatiri mecanice, atat Leon Cupra, cat si Leon Cupra 280 vin cu un diferential autoblocant mecanic, cu un sistem ESP ce poate fi dezactivat complet si cu sistemul de control al sasiului DCC.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Conform oficialilor iberici, noile Seat Leon Cupra si Leon Cupra 280 vor fi disponibile incepand cu luna martie, imediat dupa debutul din cadrul Salonului Auto de la Geneva.

| de | Sursa: Seat

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?