Seat Leon ST Cupra a devenit cel mai rapid break care a mers pe Nurburgring

Sectiuni Relevante

Seat Leon ST Cupra a devenit cel mai rapid break care a mers pe Nurburgring

Nurburgring sau Bucla de nord sau Iadul Verde cum mai este poreclit circuitul german are de astazi un nou rege in dreptul vehiculelor break. Vorbim despre Seat Leon ST Cupra.

Acesta a reusit sa doboare recordul obtinut de Audi RS4 Avant, ba mai mult a reusit un timp sub opt minute. Conform pilotului care a stat in spatele volanului modelului spaniol, Leon ST Cupra se simte bine pe viraje, iar dispunerea maselor a facut posibil acest rezultat.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La finalul turei, cronometrul a inregistrat 7 minute si 58 de secunde. Vechiul record detinut de Audi RS4 Avant nu reusise sa scada sub 8 minute, in ciuda faptului ca dispunea de celebra tractiune integrala quattro, dar si de un motor V8 de 4.2 litri capabil sa ofere o putere mult mai mare comparativ cu cea dezvoltata de Leon. Asa cum probabil deja stiti, Seat Leon ST Cupra are un motor de 2.0 litri de 280 de cai putere si 350 Nm. In versiunea echipata cu transmisia DSG, modelul din Spania face suta in doar 6 secunde.

| de | Sursa: Seat

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?