Seat Marbella va fi primul electric al ibericilor

Sectiuni Relevante

Seat Marbella va fi primul electric al ibericilor

Seat a anuntat cu mare fast ca in 2017 vom vedea un frate mai mic pentru Ateca. Dar spaniolii nu se opresc aici. Acestia au anuntat ca vor veni pe piata, in scurt timp, cu un model 100% electric.

Denumit Marbella (numele a mai fost prezent in gama Seat in anii '80), modelul va fi oferit atat cu motoare conventionale, dar si intr-o versiune electrica. Aceasta din urma va folosi un set de baterii care sa-i garanteze o autonomie de pana la 200 de kilometri.

Un alt lucru interesant consta in modul de comercializare al lui Marbella. Clientii nu vor putea cupara masina ca pana acum. Acestia platesc un avans, iar diferenta pana la pretul final se achita in rate lunare (cam ca un leasing). Partea interesanta abia acum soseste. In cazul updateurilor, clientii pot da masina inapoi si pot merge acasa cu noua versiune.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Seat Marbella va fi un mini-SUV bazat pe platforma actualei game Up!-Citigo-Mii.

| de | Sursa: Seat

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?