SEAT Mii - Poza scursa online

SEAT Mii - Poza scursa online

Dupa ce ieri v-am prezentat cateva detalii cu privire la noul model Skoda Citigo bazat pe noul Volkswagen up!, iata ca azi avem placerea de a va prezenta o noua creatie ce deriva din acelasi VW up! si care de aceasta data se numeste Seat Mii.

Prima poza cu noul Seat Mii s-a scurs online multumita, daca putem spune asta, celor de la Seat Fans Club si, dupa cum puteti observa, principalele diferente intre aceste trei modele se evidentiaza in partea din fata unde fiecare companie a aplicat elementele proprii de design.

Precum modelele Citigo si up!, Seat Mii va oferi un consum mic intr-un pachet compact care, in cazul acesta, nu stim daca va fi oferit doar in varianta cu 3 usi sau si in configuratie cu 5 usi.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Partea din spate a noului Seat Mii a fost de asemenea stilizata conform tendintei in design specifica companiei Seat, in timp ce lista de optiuni de motorizare ne asteptam sa includa cele doua motoare pe benzina de 1.0 litri in 3 cilindri ce produc 60 cai putere si respectiv 75 cai putere.

| de | Sursa: motorpasion

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?