Seat planuieste lansarea lui Leon Cupra R

Seat planuieste lansarea lui Leon Cupra R

Producatorul spaniol Seat are in plan dezvoltarea unui Leon Cupra R. Informatiile vin din partea colegilor de la Autocar. Acestia spun ca modelul iberic va utiliza o versiune modificata a unitatii prezente pe Volkswagen Golf 7 GTI.

Motorul revizuit ar urma sa dezvolte 300 de cai putere ce vor fi manageriati cu ajutorul unei transmisii DSG si a sistemului de tractiune integrala.

Conform acelorasi zvonuri, versiunea Cupra R a lui Leon va putea sprinta de la 0 la 100 km/h in aproximativ 5 secunde, in timp ce viteza maxima ar urma sa depaseasca 250 km/h. Mai mult decat atat, britanicii de la Autocar vorbesc si despre instalarea unui sistem launch control menit sa aduca un plus de "drama" modelului iberic.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Tot la capitolul modificari amintim suspensia sport, garda la sol redusa, scaunele sport, evacuarea cu patru tevi de esapament, si bineinteles, kit-ul aerodinamic.

| de | Sursa: Autocar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?