Senner Audi A1

Senner Audi A1

Cei de la Senner Tuning au lansat un nou program de tuning pentru modelul Audi A1 care de data aceasta are la baza versiunea echipata cu motor TSI de 1.4 litri.

Primind un nou filtru de aer si un modul de optimizare al softwareului motorului, Senner Audi A1 dezvolta acum 156 cai putere (115 kw) si un cuplu de 250 Nm, spre deosebire de versiunea standard care dispune de numai 122 cai purtere (90 kw) si cuplu de 200 Nm.

De asemenea, Senner Audi A1 a primit si un sistem de evacuare sport cu tevi de esapament cu diametrul de 90 mm si o suspensie mai joasa cu 35 mm.

Conversia Senner Audi A1 este completata de un set de jante negre Corniche Monza de 18 inch imbracate in anvelope Hankook S1 Evo, iar pretul acestui upgrade este de 4,590 Euro.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In plus, cei de la Senner Tuning pot adauga noului Audi A1 o suspensie coilover reglabila, diverse elemente din fibra de carbon si stopuri cu LEDuri.

| de | Sursa: Senner Tuning

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?