Senner VW Golf V R32

Senner VW Golf V R32

Senner Tuning a lansat un nou program pentru hatchback-ul Volkswagen Golf V R32, program ce include cresterea puterii motorului si un kit exterior.

Sub capota, Senner VW Golf V R32 a primit un ECU optimizat ce-i permite acum sa dezvolte 274 cai putere si un cuplu de 339 Nm, adica cu 24 cai putere mai mult decat modelul standard, iar printre alte modificari, tunerul a adaugat un sistem de evacuare sport din otel inoxidabil si BMC Carbon Airbox.

Senner VW Golf V R32 iese in evidenta printr-o serie de modificari ce includ un spoiler pentru acoperis din fibra de carbon, un nou difuzor, noi carcase pentru oglinzile laterale plus pozitii cu LED-uri inspirate de la modelul Audi S6.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Senner VW Golf V R32 dispune acum de un set de jante din aluminiu de 20 inch Work Rezax II 3-piece imbracate in anvelope de performanta Dunlop 235/30 R20 Sport Maxx plus o suspensie sport reglabila.

| de | Sursa: Senner Tuning

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?