Sezonul de schi de la Predeal va fi deschis de BBC Knowledge si Top Gear's Top 41

Sectiuni Relevante

Sezonul de schi de la Predeal va fi deschis de BBC Knowledge si Top Gear's Top 41

BBC Worldwide va marca premiera Top Gear’s Top 41 pe BBC Knowledge Romania, printr-o proiectie 3D pe partia Clabucet din Predeal. Astfel, atat impatimitii sporturilor de iarna, cat si iubitorii de masini vor lua parte la o experienta unica. Evenimentul inedit va avea loc in seara zilei de 28 decembrie, la ora 18:00, cu ocazia deschiderii oficiale a sezonului de schi 2013 - 2014 din Predeal.

In Plus, BBC Knowledge a amenajat un spatiu special la baza partiei Clabucet. Aici turistii vor avea ocazia sa scrie urarile pentru noul an pe o masina speciala. In plus, postul de televiziune va lansa si aplicatia "Cate ganduri bune incap pe masina BBC Knowledge?" ce va fi diponibila pe pagina oficiala de Facebook a acestuia.

Astfel, cei care nu vor ajunge la munte vor putea lasa mesajele prin intermediul acestei aplicatii. Cele mai dragute 41 de urari se vor regasi pe masina pregatita de postul de televiziune.

Ce este Top Gear's Top 41?

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Incepand cu 6 ianuarie 2014, de la ora 22:00 pe BBC Knowledge, romanii vor putea urmari seria Top Gear's Top 41. Vorbim despre o retrospectiva a celor mai bune 41 de momente din ultimii zece ani ai programului. Seria va cuprinde 8 episoade, iar eroul principal va fi Richard Hammond, unul dintre cei trei protagonisti ai emisiunii Top Gear.

| de | Sursa: BBC Knowledge

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?