Skoda a prezentat noul hatchback compact Scala

Skoda a prezentat noul hatchback compact Scala

Skoda Scala este noul hatchback compact pe care constructorul ceh l-a pregatit pentru un adevarat asalt in segmentul condus fara drept de apel de varul Volkswagen Golf.

Noul Scala inlocuieste in gama Rapid Spaceback si este produs pe platforma MQB A0 a grupului Volkswagen. Skoda Scala masoara 4362 de mm lungime, 1793 de mm latime si 1471 de mm inaltime. Ampatamentul ajunge la 2649 de mm, iar volumul portbagajului masoara 467 de litri si poate fi extins pana la 1425 de litri prin rabtarea scaunelor spate.

Cinci motoare vor fi puse la dispozitie de cehi: trei benzina, un diesel si unul cu gaz natural comprimat (spre finalul lui 2019). Daca vrei un motor pe benzina poti alege unitatea de 1.0 litri cu 3 cilindri de 95 de cai putere sau 115 cai putere. Varful de gama are 1.5 litri si ofera 150 de cai putere. Daca vrei un diesel, singura optiune este cea de 1.6 litri de 116 cai putere si 250 Nm. Skoda va oferi o cutie manuala cu 5 trepte (1.0, 95 CP) sau 6 trepte, iar optional vine si cu o cutie automata DSG cu 7 rapoarte.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Interiorul va avea un instrumentar digital de bord de 10.25 de inch si un ecran central de maximum 9.2 inch. Gama de sisteme de siguranta este una foarte bogata, iar standard, Skoda SCala ofera Lane Assist si Front Assist cu City Emergency Brake.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?