Skoda a prezentat noul Kodiaq GT

Skoda a prezentat noul Kodiaq GT

Primul SUV coupe din istoria Skoda a fost prezentat oficial in China. De ce in China? In primul rand, piata asiatica este piata pe care Skoda inregistreaza cele mai mari vanzari, iar in al doilea rand, pentru ca noul Kodiaq GT va fi disponibil exclusiv in China.

Zona frontala nu difera cu nimic din ceea ce stiam deja. In schimb, in partea din spate gasim un plafon plonjat, stopuri cu design nou si spoilere total redesenate. Inca nu avem imagini cu interiorul, insa reprezentantii Skoda spun ca au introdus materiale speciale si o serie de accesorii care te duc cu gandul la sportivitate.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pe piata din China, Skoda va oferi noul Kodiaq GT doar cu motorizari pe benzina. Clientii vor avea de ales intre un 2.0 TSI de 186 de cai putere si un 2.0 TSI de 220 CP. Indiferent de varianta comandata, clientii primesc o cutie automata cu 7 trepte si un sistem de tractiune integrala.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?