Skoda a prezentat Superb Scout

Skoda a prezentat Superb Scout

Skoda a prezentat Superb facelift, iar odată cu modificările generale aduse pe vârful de gamă, constructorul din Mlada Boleslav a venit și cu o versiune nou: Superb Scout.

Primul Skoda Superb Scout dezvoltat până acum de cehi a fost echipat cu protecții suplimentare pentru motor, transmisie și evacuare și cu o serie de îmbunătățiri aduse în dreptul caroseriei.

Garda la sol este mai mare cu 15 milimetri față de versiunea de serie și jantele de 18 inch sunt oferite standard.

După cum puteți vedea, Skoda Superb Scout este bazat pe versiunea Combi a lui Superb facelift și va fi echipat și cu un sistem capabil să modifice modul de rulare, noutatea în cazul lui Superb Scout fiind modul Off-road.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Gama de motorizări va fi alcătuită exclusiv din motoarele de top de pe Superb. Astfel, cehii vin cu propulsorul diesel de 2.0 litri de 190 CP și 400 Nm sau cu unitatea de 2.0 litri pe benzină de 272 CP și 350 Nm. Ambele versiuni vin cu tracțiune integrală și transmisie automată cu șapte trepte.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?