Skoda a produs 1.5 milioane de unitati Fabia II

Skoda a produs 1.5 milioane de unitati Fabia II

Skoda a reusit sa mai atinga un punct important in cariera. Astazi, producatorul din Mlada Boleslav a ajuns la exemplarul Fabia II cu numarul 1.5 milioane. Cea de-a doua generatie a modelului ceh a fost lansata in 2007 si este disponibila in patru versiuni si editii speciale: hatchaback, break, Scout si L&K.

Cea mai economica versiune a lui Fabia este cea GreenLine care, te imbie cu un consum mediu de doar 3.4 litri de motorina la 100 de kilometri parcursi. In plus, Skoda Fabia este disponibila si in editiia speciala Monte Carlo. Aceasta vine sa celebreze 112 ani de istorie in motorsport.

Prima generatie a lui Skoda Fabia a fost lansata in 1999, si pana la final de cariera a fost comercializata in 1.788.063 de exemplare.

"Sa produci 1.5 milioane de exemplare din 2007 si pana astazi este dovada ca Fabia a evoluat, iar clientii percep bine actuala generatie. In Europa si alte piete, Fabia este cel mai bine vandut model al nostru."

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Conform zvonurilor, cea de-a treia generatie a lui Skoda Fabia este asteptata pe piata anul viitor.

| de | Sursa: Skoda

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?