Skoda a publicat numele viitorului sau SUV de oras. Kamiq va fi prezentat la Geneva

Sectiuni Relevante

Skoda a publicat numele viitorului sau SUV de oras. Kamiq va fi prezentat la Geneva

In urma cu câteva zile, Skoda a publicat un teaser video în care anunța lansarea unui nou SUV. De această dată, cehii pregătesc un SUV de oraș pe care să-l arunce în focul bătăliei în același segment în care "frații" Volkswagen T-Cross și Seat Arona deja își fac un nume.

Cel mai nou teaser pregătit de Skoda dezvăluie și numele viitorului model: Kamiq. Dacă vă sună cunoscut, nu trebuie să vă alarmați. Skoda are deja un SUV Kamiq în gamă, însă pentru moment acesta este comercializat doar în China. Varianta europeană va primi un design cu totul diferit.

Noul SUV dezvoltat de Skoda va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care se desfășoară între 5 și 17 martie.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul model Skoda oferă tot ce au mai bun de oferit două tipuri de modele diferite, îmbinând avantajele SUV-urilor, şi anume poziţia înaltă a scaunelor, vizibilitatea bună, accesul facil în maşină şi coborârea confortabilă, cu avantajele unei compacte: agilitate şi manevrabilitate. Astfel, crossover-ul urban Skoda este maşina ideală pentru oraş, dar şi pentru mai departe. Fiind bazat pe platforma MQB, noul Kamiq oferă noi sisteme de asistenţă şi numeroase soluţii Simply Clever. Acestea reprezintă unul dintre beneficiile specifice tuturor modelelor Skoda, alături de spaţiul generos de la interior.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?