Skoda a publicat prima imagine cu interior viitorului SUV Kamiq

Skoda a publicat prima imagine cu interior viitorului SUV Kamiq

Cu puțin timp înaintea premierei mondiale a noii Skoda Kamiq, ce va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, Skoda prezintă pentru prima dată interiorul noului său SUV urban. Habitaclul îmbină caracteristicile ergonomice şi designul emoţional, cu spaţiul generos, specific tuturor modelelor Skoda.

Interiorul modelului Skoda Kamiq dispune de noul concept interior prezentat în premieră odată cu conceptul Vision RS.

Skoda oferă încă o dotare digitală de ultimă oră pentru Kamiq: afişajul opţional Virtual Cockpit, care are unul dintre cele mai mari display-uri din segment, de 10,25 inchi.

Panoul de instrumente cu design nou continuă limbaj de design emoţional al exteriorului. Gurile de ventilaţie laterale se extind în portiere, amplificând vizual senzaţia de spaţiu generos de la interiorul maşinii.

Panoul de instrumente cu elemente de decor noi şi panourile uşilor frontale dispun de o suprafaţă moale, de înaltă calitate, cu un finisaj cu granulaţie similară structurii cristalului.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Construit pe baza arhitecturii MQB, modelul Skoda Kamiq oferă spaţiu generos la interior. conform standardelor ridicate, specifice tuturor modelelor Skoda. Având un ampatament de 2.651 de milimetri, automobilul oferă pasagerilor din spate şi la nivelul genunchilor mult spaţiu, şi anume 73 de milimetri. Portbagajul are volumul de bază de 400 de litri, care pot fi extins la 1.395 de litri, cu spătarele scaunelor spate rabatate.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?