Skoda a publicat primul teaser cu versiunea de serie a conceptului Vision X

Sectiuni Relevante

Skoda a publicat primul teaser cu versiunea de serie a conceptului Vision X

Skoda a publicat prima fotografie teaser cu versiunea de serie a conceptului Vision X, prototip expus în urmă cu un an în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Noul model va fi poziționat sub actualul Karoq.

Imaginea oferă prime informaţii despre secţiunea frontală a maşinii şi prezintă noul design distinctiv al farurilor LED, cu lumini de zi în partea de sus şi lumini de semnalizare dinamice integrate.

Noul SUV dezvoltat de Skoda va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care se desfășoară între 5 și 17 martie.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul model Skoda oferă tot ce au mai bun de oferit două tipuri de modele diferite, îmbinând avantajele SUV-urilor, şi anume poziţia înaltă a scaunelor, vizibilitatea bună, accesul facil în maşină şi coborârea confortabilă, cu avantajele unei compacte: agilitate şi manevrabilitate. Astfel, crossover-ul urban Skoda este maşina ideală pentru oraş, dar şi pentru mai departe. Fiind bazat pe matricea modulară transversală a Grupului Volkswagen (MQB), acest model Skoda oferă noi sisteme de asistenţă şi numeroase soluţii Simply Clever. Acestea reprezintă unul dintre beneficiile specifice tuturor modelelor Skoda, alături de spaţiul generos de la interior.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?