Skoda aduce la Frankfurt conceptul Vision E

Skoda aduce la Frankfurt conceptul Vision E

Skoda Vision E reprezinta conceptul care anunta primul SUV electric din istoria constructorului ceh. Debutul international a avut loc in cadrul Salonului Auto de la Shanghai, insa debutul european va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Cu aceasta ocazie, Skoda va prezenta o versiune usor revizuita estetic a lui Vision E Concept. Prototipul constructorului din Mlada Boleslav foloseste doua motoare electrice, cate unul pentru fiecare punte. Puterea totala se ridica la 306 cai, iar viteza maxima anuntata este de 180 km/h. Bateria de 81 kWh iti pomite o autonomie de 500 de kilometri in ciclul NEDC. Pentru a incarca "rezervorul" lui Vision in doar 30 de minute in procent de 80% ai nevoie de o priza de putere mare.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Skoda Vision E are si o serie de elemente tehnologice de top, iar cel mai important reprezinta sistemul de conducere autonom de nivel 3. Cu detalii complete revinin dupa debutul din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

| de | Sursa: Skoda

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?