Skoda Fabia Monte Carlo

Skoda Fabia Monte Carlo

Skoda Fabia Monte Carlo este o editie speciala care celebreaza cei 100 de ani Monte Carlo Rally si cei 110 ani de participare a fabricantului auto in competitiile de motorsport.

Designul dinamic al noului model Skoda Fabia Monte Carlo este realizat o serie de elemente exterioare vopsite in culoarea negru-pian, precum arcadele aripilor laterale, carcasele oglinzilor laterale, buza spoilerului fata si acoperisul. De asmenea, Skoda Fabia Monte Carlo a primit faruri fumurii si un set de jante negre de 17 inch din aliaj usor, iar la interior clientii vor putea alege scaune sport cu tapiterie din piele neagra sau intr-o combinatie de negru si rosu.

Lista de imbunatatiri ale interiorului include volan, schimbator de vitese si levier frana de mana imbracate in piele, toate avand cusaturi rosii contrastante, precum si pedale argintii.

Editia Skoda Fabia Monte Carlo are la baza versiunea SE si este disponibila cu o cutie de viteze manuala in 5 trepte si doar in varianta hatchback.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului model Skoda Fabia Monte Carlo porneste de la 10,158 GBP pentru versiunea echipata cu un motor de 1.2 litri ce produce 69 cai putere, in timp ce versiunea cu motor TDI de 1.6 litri CR ce dezvolta 105 cai putere vine cu pretul de 12,029 GBP.

| de | Sursa: Skoda

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?