Skoda Fabia vRS 2000 Convertible

Skoda Fabia vRS 2000 Convertible

Cea de a 30-a editie a festivalului Worthersee a gazduit debutul noului concept decapotabil Skoda Fabia vRS 2000 Convertible, o masina creata special pentru acest festival.

Facand parte din Grupul VW, noul Skoda Fabia vRS 2000 Convertible se alatura conceptelor prezentate la Worthersee 2011 precum Audi A1 Clubsport Quattro, Golf GTI Edition 35 si cele doua decapotabile Golf GTI si R pe care l-am prezentat deja pe autobook.ro.

Dezvoltat cu un singur gand in minte, si anume dinamism si disctractie, Skoda Fabia vRS 2000 Convertible ramane totusi un mister, fabricantul auto refuzand sa faca publice datele tehnice ale acestui decapotabil. Privind pozele cu noul Skoda Fabia vRS 2000, ne intrebam care sunt masurile de siguranta luate de fabricant pentru a intari structura vehiculului, acesta fiind totusi un decapotabil.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Ne asteptam ca noul concept Skoda Fabia vRS 2000 Convertible sa fie propulsat de acelasi motor de 2.0 litri in 4 cilindri ca si masina de raliu Super 2000 a carui putere este trimisa catre sistemul de tractiune integrala 4WD prin intermediul unei transmisii secventiale in 6 trepte, dar acestea sunt doar speculatii, lucrurile putand sta total diferit.

| de | Sursa: Skoda

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?