Skoda Karoq a fost lansata in Romania in cadrul unui eveniment special

Sectiuni Relevante

Skoda Karoq a fost lansata in Romania in cadrul unui eveniment special

Noua Skoda Karoq a fost lansată în România ieri, 14 noiembrie, printr-un eveniment altfel: KAROQ FEST s-a desfășurat la Hard Rock Cafe, reunind personalități și povești aparte și un public de aproximativ 300 de persoane în căutare de experiențe remarcabile.

În decorul unic de la Hard Rock Cafe, completat cu panouri de graffiti purtând semnătura Ortaku și aranjamente florale cu un touch de aventură outdoor, evenimentul a fost despre muzică, altfel, cu Luiza Zan, despre mâncare, altfel, cu Chef Foa și despre călătorii, altfel, cu Marius Chivu. Pe scena Hard Rock Cafe, Luiza Zan a încântat publicul cu vocea ei deosebita, Chef Foa a pregătit live preparate din meniul serii, servit apoi tuturor invitaților, iar Marius Chivu a oferit publicului ponturi și inspirație pentru destinații și drumuri altfel. Totul condus cu o mână sigură de pilot altfel: Mirela Bucovicean în rolul de gazdă.

În plus, cei trei invitați speciali ai evenimentului au ținut 15 ateliere în noua Karoq, aceasta devenind spațiu pentru un mini-festival exclusivist plin de muzică live, savori și povești memorabile. Cei aproximativ 30 de norocoși care s-au bucurat de atelierele interactive din mașină au fost selectați ad-hoc din rândurile publicului de la eveniment. Pe lângă jurnaliști și influenceri, la eveniment au participat și 50 de invitați selectați prin social media, precum și clienți ai distribuitorilor Skoda din țară.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. „Noua Karoq se adresează cuplurilor de orice vârstă în căutare de experiețe remarcabile, oferindu-le toată libertatea să caute ce li se potrivește cel mai bine: oameni, locuri, momente și rețete deosebite, precum și tot ceea ce hrănește simțurile și entuziasmul. Ne bucurăm că i-am avut alături pe Luiza Zan, Chef Foa, Marius Chivu și Ortaku, oameni foarte talentați care și-au urmat mereu drumul altfel. Ei ne-au ajutat să prezentăm Skoda Karoq, încă de la lansare, exact așa cum este: ca pe un mini-festival de momente aparte.”, a declarat Patricia Zegreanu, Director de Marketing și Comunicare Skoda România.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?