Skoda Kodiaq si Karoq au primit o serie de imbunatitiri

Skoda Kodiaq si Karoq au primit o serie de imbunatitiri

SUV-urile Skoda reusesc sa obtina vanzari din ce in ce mai bune, iar reprezentatii companiei din Mlada Boleslav au pregatit un mic update pentru Kodiaq si Karoq.

Pentru prima data in gama de SUV-uri din Europa, pe spatele celor doua modele amintite mai sus, logo-ul Skoda va fi eliminat, in locul acestuia urmand sa apara scris numele companiei. Tot pe lista de modificari apar si jante de 20 de inch pentru Kodiaq doar pentru versiunile de top.

Sistemul Blind Sport Detect a fost inlocuit cu un pachet ceva mai complex. Acesta se numeste Side Assist si include si un sistem care monitorizeaza traficul din spate. In acelasi timp, cele doua SUV-uri vor putea fi comandate cu amortizoare adaptive si pe versiunile cu roti motrice fata.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Nu in ultimul rand, Skoda Karoq primeste o motorizare de top in gama diesel. Vorbim despre un 2.0 TDI de 190 de cai putere care va fi oferit doar cu o transmisie automata si tractiune integrala.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?