Skoda Octavia a primit 5 stele EuroNCAP

Skoda Octavia a primit 5 stele EuroNCAP

Organizația independentă EuroNCAP a publicat rezultatele celei mai recente sesiuni de teste. Pe lista EuroNCAP au intrat nu mai puțin de 12 modele, iar unul dintre cele mai importante pentru piața din România a fost Skoda Octavia.

Așa cum deja ne-am obișnuit, cel mai bine vândut model de import din România, a încheiat testele EuroNCAP cu calificativul maxim de 5 stele de siguranță.

Pentru protecția adulților, Skoda Octavia a primit 92% din procentajul total. Protecția copiilor a fost notată de specialiștii EuroNCAP cu 88%, iar protecția utilizatorilor vulnerabili ai drumurilor a fost evaluată cu 73%. În această categorie intră pietonii, bicicliștii, dar și alți utilizatori ai drumurilor care se expun la riscuri mari atunci când călătoresc pe partea carosabilă.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Skoda Octavia va fi echipată în standard cu o mulțime de sisteme de siguranță, iar acestea s-au descurcat excelent, motiv pentru care specialiștii EuroNCAP le-au notat cu 79%.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?