Skoda Octavia Combi 3 - primele poze si detalii oficiale

Skoda Octavia Combi 3 - primele poze si detalii oficiale

Skoda a publicat astazi primele imagini si detalii oficiale cu privire la cea de-a treia generatie a lui Octavia Combi. Break-ul din Mlada Boleslav va debuta in mod oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva de luna viitoare.

In acest segment, concurenta este una dura, iar noul Octavia Combi trebuia sa impresioneze cu ceva, motiv pentru care designerii si inginerii cehi au venit cu dimensiuni mai mari. Spre deosebire de vechea generatie, noul Octavia Combi este mai lung cu 90 mm si mai lat cu 45 mm. Ampatamentul a fost si el marit cu 110 mm, valori ce se regasesc in spatiul oferit pasagerilor, dar si in volumul de incarcare al masinii.

Astfel, noul break ceh poate inghiti pana la 610 litri, in timp ce cu bancheta spate rabatata, Octavia Combi poate gazdui 1.740 de litri, valori ce il pozitioneaza in fruntea segmentului.

Desi vorbim despre fratele familist al lui Octavia, break-ul din Mlada Boleslav a suferit o serie de modificari majore la capitolul design. Daca in partea din fata totul a fost preluat de pe berlina, partea din spate difera total. Linia acoperisului coboara lin catre hayonul nou, blocurile optice sunt prevazute cu LED-uri si descriu aceeasi litera "C".

La capitolul motorizari, noul Octavia Combi vine cu patru motoare diesel si patru "benzinare". Din ecuatie nu putea lipsi versiunea GreenLine care promite un consum de doar 3.4 litri la 100 de kilometri si 89 de grame de CO2 per kilometru.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In ceea ce priveste siguranta, cehii au avansat si vin cu City Emergency Braking Function (sistem pentru evitarea accidentelor in oras la viteze mici), Driver Activity Assistant (monitorizeaza starea soferului si detecteaza oboseala), sistemul pentru mentinere a benzii de rulare si cel pentru alternare a luminilor de drum. Tot pachetul de siguranta se incheie cu clasicele airbag-uri, care pot ajunge pana la 9 unitati.

| de | Sursa: Skoda

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?