Skoda prezinta Vision E la Shanghai

Sectiuni Relevante

Skoda prezinta Vision E la Shanghai

Skoda a publicat primele imagini si noi detalii cu viitorul concept Vision E. Acesta va fi expus in fata publicului cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai din aceasta luna.

Cu o lungime de 4.645 mm, o lăţime de 1.917 mm şi înălţimea de 1.550 mm, ŠKODA Vision E este o prezenţă puternică pe şosea. Graţie ampatamentului mare, de 2.850 mm, precum şi a consolelor scurte, atât în faţă, cât şi în spate, designerii au creat un interior extrem de spaţios.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota se afla doua motoare electrice care ofera un total de 225 kw. Bateriile promit o autonomie de maximum 500 de kilometri, iar viteza maxima va fi limitata la 180 km/h. Totodata, Vision E va indeplini cerintele nivelului 3 conform standardelor pentru condusul autonom. Conceptul poate să funcţioneze independent în ambuteiaje, poate auto-pilota pe autostrăzi, îşi poate menţine banda de rulare sau poate evita obstacole, poate depăşi, căuta independent locuri libere de parcare şi poate parca şi ieşi de pe locuri de parcare în mod autonom.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?