Skoda Scala si Skoda Kamiq vor primi nivelul de echipare Monte Carlo

Skoda Scala si Skoda Kamiq vor primi nivelul de echipare Monte Carlo

Skoda este unul dintre acei producatori cu traditie in competitiile de raliu. Iar cehii sunt foarte atasati de performantele obtinute in trecut la Monte Carlo, motiv pentru care au dat nastere unui nivel de echipare special pentru modelele din gama.

Pentru prima data, nivelul de echipare Monte Carlo a aparut pe modelul Popular in 1936, iar denumirea a fost readusa la viata in urma cu cativa ani pe Fabia.

Ulterior, Skoda a extins nivelul de echipare Monte Carlo si pe alte modele din gama. Acum, constructorul ceh anunta ca noile Kamiq si Scala vor primi un astfel de nivel de echipare, iar premiera celor doua modele va avea loc in septembrie in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cehii nu au publicat nici imagini, insa au venit cu mici indicatii cu privire la noutatile pregatite. Acestia vorbesc despre elemente de caroserie ceva mai sportive si culori speciale pentru accesoriile de exterior. Mizand pe traditia cehilor, ne asteptam sa vedem si ceva accesorii sport la interior. Cu detalii complete vom reveni dupa prezentarea de la Frankfurt.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?