Skoda Superb a impresionat publicul prezent la Geneva

Skoda Superb a impresionat publicul prezent la Geneva

Skoda a expus noua generatie Superb in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Nava-amiral a producatorului ceh a tinut capul de afis al standului, desi printre premiere s-a regasit si noua Octavia RS230 si Fabia Monte Carlo Edition.

La nivel exterior, noua Skoda SuperbZona frontala este dominata de grila masiva, de noile faruri si de priza sub forma hexagonala. In zona posterioara, stopurile definitiveaza look-ul lui Superb alaturi de difuzoru de aer.

La interior, apar o multime de elemente noi: instrumentarul de bord, volanul, scaunele, consola centrala si nu in ultimul rand aparitia elementelor Simply Clever.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In dreptul motorizarilor, Skoda Superb promite 5 motoare pe benzina si 3 diesel. Benzinarele produc intre 125 si 280 de cai putere, iar motoarele diesel promit intre 120 si 190 de cai. Mai mult decat atat va exista si o versiune GreenLine, iar patru dintre cele 8 motoare vor putea fi acompaniate si de tractiunea integrala.

| de | Sursa: Skoda

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?