Smart Fortwo Greystyle 2010

Smart Fortwo Greystyle 2010

Smart Fortwo Greystyle 2010 este o editie speciala a vehiculului german in 2 locuri, ce vine cu un aspect modern ce foloseste materiale de inalta calitate.

Avand o vopsea de culoare gri mat cu carcasele oglinzilor exterioare vopsite in galben, Smart Fortwo Greystyle 2010 se bucura de un set de jante din aliaj de 15 inch de tip 6-spite vopsite in aceeasi culoare ca si caroseria. Fiind disponibil atat in varianta coupe cat si cabrio, Smart Fortwo Greystyle 2010 poate fi echipat fie cu un motor de 71 cai putere (52 kw), fie cu unul mai puternic, de 84 cai putere (62 kw).

La interior, Smart Fortwo Greystyle 2010 vine cu tapiterie din piele si material textil cu accente galbene si crom mat. De asemenea, Daimler a extins lista dotarilor standard, adaugand un sistem audio MP3-compatible CD radio smart radio 9 si covorase pentru picioare unice cu logoul Edition Greystyle.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Smart Fortwo Greystyle 2010 porneste de la 16,135 Euro cu taxele incluse.

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?