SRT Viper GTS Anodized Carbon - Editie speciala pentru sportivul american

SRT Viper GTS Anodized Carbon - Editie speciala pentru sportivul american

SRT va expune in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles editia speciala Viper GTS Anodized Carbon. Acesta va intra in productie in luna ianuarie si dispune de o culoare metalica mata exclusiva si de o serie de modificari estetice.

Amintim aici splitterul frontal din fibra de carbon, un capac pentru rezervor special si jante speciale Black Vapor Chrome. In plus, observam un set de etriere vopsite in portocaliu si logo-ul GTS pictat in negru.

La interior, clientii vor putea alege intre o tapiterie din piele Nappa sau Alcantara, in timp ce elementele din fibra de carbon si cusaturile portocalii vor fi standard.

Sub capota, regasim unitatea V10 de 8.4 litri capabila sa ofere 640 de cai putere si 814 Nm. Resursele sunt puse in valoare cu ajutorul transmisiei manuale cu sase rapoarte. In aceste conditi, sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in mai putin de 3 secunde, iar viteza maxima se cifreaza la 330 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Conform oficialilor SRT, noul Viper GTS Anodized Carbon va fi limitat la 50 de unitati, iar pretul va fi facut public in apropierea lansarii oficiale.

| de | Sursa: SRT

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?