SsangYong a prezentat la Geneva noile Musso pick-up si conceptul electric e-SIV

SsangYong a prezentat la Geneva noile Musso pick-up si conceptul electric e-SIV

SsangYong a prezentat astăzi la Salonul Auto de la Geneva, în premieră europeană, noul SsangYong Musso Pick-up. Fiind singurul producător specializat în SUV-uri din Corea, SsangYong s-a angajat în revigorarea întregii sale game de produse, completând gama de SUV-uri cu noul său vârf de lance, Rexton.

Prin înlocuirea lui Actyon Sports cu noul Musso – care înseamnă rinocer în coreeană-, marca va fi capabilă să abordeze noi segmente de pe piața internațională. Construit pe aceeași platformă ca și Rexton, Musso împarte arhitectura de caroserie pe șasiu pentru a oferi un vehicul utilitar performant cu aptitudini excelente în teren accidentat și o siguranță deosebită mulțumită șasiului modular și a sistemului de tracțiune integrală.

Noul Musso este propulsat de un motor turbodiesel de 2,2 litri produs de SsangYong și oferă o putere maximă de 181 CP și un cuplu de 400 Nm. Este disponibil fie cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte fie cu una automată Aisin de 6 rapoarte. Dotările de siguranță includ asistență la schimbarea benzii, avertizare de coliziune și asistent de unghi mort pentru prevenirea accidentelor.

Noul concept-car e-SIV dezvăluit la Geneva Motor Show este un model strategic pentru SsangYong și arată abordarea mărcii pentru viitorul vehiculelor electrice, conectivitate și conducere autonomă. SsangYong a dezvoltat o gamă largă de autoturisme pentru utilizare pe șosele, pe teren accidentat și atât în medii urbane cât și ca vehicule recreaționale. Conceptul e-SIV este un vehicul din segmentul C (EV), și este cel de-al cincilea prototip electric expus al companiei. Modelele precedente includ KEV1 din 2010, KEV2 (2011), e-XIV (2012) și Tivoli EV-R prezentat la Geneva Motor Show în 2015.

e-SIV – care înseamnă Electric Smart Interface Vehicle, a fost dezvoltat pentru a demonstra determinarea și abordarea SsangYong spre crearea soluțiilor de mobilitate conectată alături de conducerea autonomă. Compania observă schimbările viitoare referitoare la paradigma mobilității ce va rezulta dintr-un interes pozitiv al consumatorului, angajamentului și experienței, iar e-SIV va fi pilonul central pentru a creiona următoarea generație de SUV-uri și vehicule electrice SsangYong.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?