SsangYong Musso si conceptul electric e-SIV debuteaza la Geneva

SsangYong Musso si conceptul electric e-SIV debuteaza la Geneva

SsangYong va prezenta noul “Musso” pick-up pentru Europa și premiera mondială a conceptului electric “e-SIV” la ediția din acest an a Salonului Internațional Auto de la Geneva 2018.

Construit pe aceeași arhitectură ca și nava-amiral SUV-ul Rexton, Musso împarte cu acesta construcția de caroserie pe șasiu pentru a furniza un vehicul utilitar potent care să ofere performanțe excelente pe teren accidentat și siguranță deplină mulțumită sistemului de tracțiune integrală și a șasiului ultra-rezistent.

Noul concept e-SIV este un model strategic pentru SsangYong care expune abordarea mărcii pentru viitorul vehiculelor electrice, conectivitatea și condusul autonom.

e-SIV – care înseamnă Electronic Smart Interface Vehicle – este un vehicul electric (EV) din segmentul C și a fost dezvoltat pentru a demonstra capacitatea mărcii SsangYong de a se adapta creerii și mobilității și conectivității alături de conducerea autonomă.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Compania recunoaște că acestea vor schimba în viitor paradigma mobilității cu rezultat pozitiv în interesul clienților, angajamentului și experienței, iar e-SIV va fi pilonul central pentru a prefigura viitoarele generații de SUV-uri SsangYong și de vehicule electrice.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?