Subaru BRZ Concept STI - Prima Poza Oficiala

Subaru BRZ Concept STI - Prima Poza Oficiala

Subaru a publicat prima poza oficiala a conceptului bazat pe BRZ ce urmeaza sa fie dezvaluit pe 16 noiembrie la Salonul Auto din Los Angeles 2011.

Masina, care este practic versiunea Subaru a modelului FT-86, se numeste BRZ Concept STI si este, cel mai probabil, ceea ce vor putea cumpara clientii imediat ce aceasta va fi disponibila pe piata auto.

La fel ca si FT-86, Subaru BRZ Concept STI dispune de un sistem de tractiune spate si, din punct de vedere al experientei oferite in spatele volanului, fabricantul auto a declarat ca va fi o adevarata delectare sa manevrezi acest model.

Zvonuri anterioare mentioneaza ca versiunea de productie Subaru BRZ STI va avea acelasi nivel de putere ca FT-86 insemnand 200 CP, dar ca un motor de 300 CP va deveni disponibil ulterior.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cateva dintre diferentele estetice vizibile dintre BRZ si FT-86 includ stopurile, difuzorul spate care in acest caz incadreaza patru tevi de esapament, bara de protectie ce dispune de guri de aerisir laterale si eleronul.

| de | Sursa: Subaru

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?