Subaru Forester STI - primele imagini teaser

Subaru Forester STI - primele imagini teaser

In urma cu mai putin de o luna de zile, am vazut cum Subaru a prezentat in fata unui public numeros conceptul Forester tS.

Asa cum stiam si atunci, prototipul va da nastere versiunii de productie intitulata Forester STI. Pentru moment, nu stim daca Subaru va decide ca noul model sa fie comercializat doar in Japonia, insa stim cu siguranta ca acesta va debuta pe 25 noiembrie.

La nivel exterior, modelul vine cu o serie de accesorii mult mai agresive, cu un sistem de franare mai performant, cu suspensii intarite si cu jante mai mari. La interior, clientii lui Forester STI vor primi o tapiterie din piele in nuante contrastante.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, Subaru Forester STI va primi unitatea de 2.5 litri boxer cu patru cilindri. Pentru moment inca nu stim daca aceasta va dezvolta tot 310 cai putere ca in cazul lui WRX STI, insa cu siguranta va avea un cuvant de spus in zona crossovere-lor de performanta.

| de | Sursa: Subaru

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?