Subaru Impreza Design Concept

Subaru Impreza Design Concept

Noul Subaru Impreza Design Concept a fost dezvaluit prin intermediul unei singure poze publicata azi de catre fabricantul auto japonez, in timp ce noul concept poate fi admirat la standul Subaru intre 19 si 28 noiembrie la Salonul Auto de la Los Angeles 2010.

Din punct de vedere al desigului, Subaru Impreza Design Concept ne ofera cateva indicii cu privire la noua versiune de productie Impreza. Partea frontala pare a fi o varianta mai rafinata a modelului Legacy, cu o grila cu asect mai agresiv, cu guri de aer mai mari si lampi de ceata cu LEDuri ce ne amintesc de cele ale modelului 911 Turbo.

In partea din spate, tiparul hexagonal este recreat prin intermediul noii bare de protectie si a noilor stopurilor. Aspectul exterior al acestui concept este completat de un set de jante si arcade ale aripilor laterale de dimensiuni generoase.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, Subaru Impreza Design Concept a primit noul motor Boxer al fabricantului de 2.0 litri aspirat natural in 4 cilindri care vine conectat la o transmisie CVT.

| de | Sursa: Subaru

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?