Subaru Impreza R205

Subaru Impreza R205

Iata ca inca o versiune editie speciala bazata pe modelul Impreza WRX STI a fost lansata azi. Denumita Subaru Impreza R205, aceasta va fi comercializata in exclusivitate doar pe piata auto in Japonia.

Subaru Impreza R205 reprezinta cea mai performanta versiune a modelului WRX STI, litera R provenind de la "Road Sport". Aceasta versiune se bucura de o manevrabilitate superioara versiunilor precedente R204 si R205 datorata in mare parte noilor amortizoare optimizate, arcuri elicoidale, suspensie fata mai rigida si anvelope Bridgestone RE070 create special pentru aceasta versiune.

Sub capota, motorul DOHC in 4 cilindri de 2.0 litri a primit un nou turbocompresor si un ECU optimizat care impreuna cu noul sistem de evacuare sport fac ca Subaru Impreza R205 sa dezvolte 320 cai putere (235 Kw) si un cuplu de 432 Nm.

La exterior, Subaru Impreza R205 a primit noi spoilere fata si spate oferind o aerodinamica mai buna, jante din aliaj de 18 inch special create si o noua grila frontala vopsita in negru si care prezinta logoul R205.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru Subaru Impreza R205 porneste de la 4,510,000 JP Yen, aceasta versiune fiind fabricata in doar 400 exemplare.

| de | Sursa: Subaru

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?