Subaru Impreza WRX STI 2011 la Nurburgring

Subaru Impreza WRX STI 2011 la Nurburgring

Fabricantul auto japonez a facut publice detaliile si pozele noului Subaru Impreza WRX STI 2011 sedan, model ce a fost supus unor teste pe circuitul de la Nurburgring din Germania avand la volan de patru ori campionul mondial de raliu, Tommi Makinen.

Subaru Impreza WRX STI 2011 sedan a obtinut un timp pe circuitul de la Nurburgring de 7 minute si 55 secunde, adica cu aproximativ 4 secunde mai putin decat Cadillac CTS-V in 2008 si decat propriul timp obtinut in 2004.

Lista de imbunatatiri primite de noul Subaru Impreza WRX STI 2011 sedan include un nou sasiu si noi suspensii, si dupa cum a afirmat si Makinen, acest model este mai stabil si mai usor de controlat chiar si in curbele dificile.

Cei de la Subaru au afirmat ca versiunea hatchback va primi acelasi tratament ca si versiunea Subaru Impreza WRX STI 2011 sedan.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Subaru Impreza WRX STI 2011 urmeaza a fi anuntat, dar comercializarea acestuia va incepe in aceasta vara.

| de | Sursa: Subaru

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?