Subaru Impreza WRX STI cu mai multa putere si sat nav Pioneer

Subaru Impreza WRX STI cu mai multa putere si sat nav Pioneer

Subaru, intr-o incercare de a genera vanzari mai mari, a introdus un nou upgrade de putere si un sistem de nevigatie pentru modelul Impreza WRX STI, totul la acelasi pret ca si pana acum.

Motorul turbo de 2.5 litri 16 valve ce echipeaza modelul Subaru WRX STI dezvolta 300 cai putere si un cuplu de 407 Nm, dar cei ce intentioneaza sa achizitioneze acest model pana la sfarsitul lunii Iulie, fabricantul auto japonez ofera un upgrade pentru motor ce aduce un plus de 20 cai putere si 43 Nm.

Acest upgrade ii va permite modelului Subaru Impreza WRX STI sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 4.9 secunde, iar lista de dotari standard a primit si sistemul de navigatie Pioneer ce vine cu un display de tip touch screen si care ofera conectivitate Bluetooth si iPod.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Subaru Impreza WRX STI pentru Marea Britanie ramane neschimbat, si anume 32,995 GBP, iar upgadeul mentionat mai sus poate fi aplicat atat versiunii in 4 usi, cat si versiunii in 5 usi.

| de | Sursa: Subaru

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?