Subaru Impreza WRX STI S206: editie speciala pentru Japonia

Subaru Impreza WRX STI S206: editie speciala pentru Japonia

Oficialii Subaru au creat o noua editie speciala a lui Impreza WRX STI. Aceasta poarta denumirea de S206, va putea fi admirata doar pe strazile Japoniei si va fi fabricata in 300 de exemplare.

Impreza WRX STI S206 dispune de suspensii Bilstein si STI, sisteme de rigidizare si jante BBS din aluminiu de 19 inch incaltate cu pneuri Michelin Pilot Super Sport. Aceste modificari au ca scop imbunatatirea comportamentului masinii in curbe, insa fara cateva schimbari operate in dreptul motorului nu inseamna mai nimic. Dar japonezii nu au uitat nici de acestea.

Au montat o turbina noua, au recalibrat unitatea ECU si au optimizat greutatea dintre pistoane si arborele cu came. De asemenea, sistemul de evacuare a suferit cateva transformari, iar S206 produce 320 de cai putere si 431 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La exterior, clientii se vor bucura de spoilere cu un design modificat, de o grila fata noua, in timp ce la interior, scaunele sport RECARO vin imbracate in piele. Dar cum japonezii sunt niste perfectionisti, odata cu S206 au pregatit si pachetul NBR Challenge. Acesta va fi produs in doar 100 de exemplare si vine cu o multime de elemente din fibra de carbon.

| de | Sursa: Subaru

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?