Subaru Impreza WRX STI SRRT

Subaru Impreza WRX STI SRRT

Divizia Subaru America a prezentat noua masina de curse Subaru WRX STI SRRT care va concura la Grand Sport class of the Continental Tire Sports Car Challenge pe circuitul de la Daytona.

In deschiderea sezonului 2010, cele doua echipe la volanul unor Subaru Impreza WRX STI SRRT (Subaru Road Racing Team) au terminat pe pozitia 15 din 41, soferii din noul sezon vor fi Andrew Aquilante si Bret Spaude.

Subaru Impreza WRX STI SRRT se bucura de un motor cu turbocompresor/intercooler capabil sa genereze 305 cai putere si vine cu control dinamic al manevrabilitati.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea Subaru Impreza WRX STI SRRT vine cu o cutie de viteze manuala in 6 trepte cu un diferential avansat DCCD (Driver Controlled Center Differential) derivat din sistemul Subaru Symmetrical All Wheel Drive. Pentru imbunatatirea performantelor, Subaru Impreza WRX STI SRRT se bucura de componente fabricate din aluminiu si frane Brembo Performance Brake System.

| de | Sursa: Subaru

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?