Subaru Impreza XV 2010

Subaru Impreza XV 2010

Fabricantul auto din Japonia a prezentat noul Subaru Impreza XV 2010 la cea de a 80-a editie a Salonului Auto de la Geneva.

Clientii noului Subaru Impreza XV 2010 vor putea alege unul din cele doua motoare boxter disponibile, si anume, fie motorul de 2.0 litri pe benzina ce produce 150 cai putere si un cuplu de 16 Nm, fie motorul diesel de 2.0 litri capabil sa genereze 150 cai putere si un cuplu de 350 Nm.

Versiunea cu motor pe benzina a noului Subaru Impreza XV 2010 va veni echipata fie cu o cutie de viteze manuala in 5 trepte, fie cu o cutie automatica in 4 trepte, iar modelul diesel Subaru Impreza XV 2010 a primit o cutie de viteze manuala in 6 trepte.

Indiferent de versiune, Subaru Impreza XV 2010 a primit sistemul S-WAD (Symmetrical All Wheel Drive System), iar la interior fabricantul auto japonez a dotat noul model cu volan invelit in piele si noi scaune. De asemenea, noul Subaru Impreza XV 2010 vine cu garda la sol mai inalta decat versiunea standard.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru noul Subaru Impreza XV 2010 urmeaza a fi anuntat.

| de | Sursa: Subaru

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?