Subaru Legacy a debutat la Chicago

Subaru Legacy a debutat la Chicago

Subaru a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Chicago noua generatie a lui Legacy. Asa cum afirmam si acum cateva zile, Subaru a incercat sa ne pacaleasca cu look-ul extraordinar afisat de conceptul Legacy, in noiembrie 2013.

Partea frontala pare preluata de la modelul WRX si este dominata de grila proeminenta si de spoilerele rotunjite. Plafonul usor picat ii ofera lui Subaru Legacy un look ceva mai dinamic, insa per total, versiunea de serie nu impresioneaa la acest capitol.

In partea posterioara, stopurile subtirele si eleronul pozitionat pe buza portbagajului vin sa mai atenueze putin din gustul lasat pana acum.

La interior, clientii vor gasi o consola centrala nou cu un panou de instrumente remodelat. De asemenea, vedem un volan cu un design nou si ceva materiale de o mai buna calitate.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, noul Subaru Legacy va fi disponibil alaturi de 2 unitati. Un motor de 2.5 litri de 175 de cai putere si 235 NM si o unitate de 3.6 litri cu sase cilindri capabila sa produca 256 CP si 334 Nm. Ambele unitati sunt cuplate la o cutie CVT si dispun de noul sistem de tractiune integrala.

| de | Sursa: Subaru

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?