Subaru Outback - Poze si detalii oficiale

Subaru Outback - Poze si detalii oficiale

Subaru a prezentat in cadrul Salonului Auto de la New York, noua generatie a lui Outback. La nivel exterior, noul Subaru Outback a preluat o serie din accesoriile vazute pe Legacy. Crossover-ul nipon se lauda acum cu o grila hexagonala ce este flancata de o serie de blocuri optice impresionante.

In plus, noua generatie Outback dispune de o capota din aluminiu, de panouri din plastic si de un parbriz foarte mare pentru o vizibilitate sporita. Versiunea entry-level a lui Subaru Outback nu va misca inimile multor fani, insa vine cu geamuri electrice, cu aer condition si cu un sistem de infotainment ce lucreaza cu ajutorul unui ecran de 7 inch.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota lui Outback, Subaru va oferi doar 2 motorizari. Vorbim despre unitatea de 2.5 litri de 175 de cai putere si 235 Nm si despre motorul de 3.6 litri de 256 de cai si 334 Nm. Ambele unitati vor fi cuplate la o transmisie Lineartronic ce pune trimite puterea catre cele patru roti ale lui Outback.

| de | Sursa: Subaru

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?