Succesorul lui Land Rover Defender ar putea debuta in 2019

Succesorul lui Land Rover Defender ar putea debuta in 2019

In urma cu cateva saptamani va anuntam ca Land Rover a scos de pe linia de asamblare modelul Defender. Dar la acea vreme va spuneam ca in 2017 vom face cunostinta cu o noua generatie menita sa duca mai departe traditia Defender.

Conform colegilor de la Autocar, exista sanse ca productia noului Defender sa nu debuteze in 2017 ci in 2019. Si aceasta intarziere are un scop precis. Dezvoltarea unui produs care sa devina un punct forte pentru business.

Astfel, viitorul Defender trebuie sa castige increderea unui public mult mai mare, sa vanda in mai multe exemplare si, totodata, sa aiba un pret decent. Viitoarea generatie Defender va imparti mare parte din elemente cu un produs actual, asta pentru a salva banii din visteria departamentului de dezvoltare si cercetare.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In aceste conditii am putea vedea un Defender cu o arhitectura din aluminiu, cu motoare montate longitudinal si cu o suspensie independenta.

| de | Sursa: Autocar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?