Succesorul modelului Ferrari 612 Poza Teaser

Succesorul modelului Ferrari 612 Poza Teaser

Calutul Cabrat a distribuit o serie de 'flyere' pe internet prin care a invitat un numar select de oameni la un eveniment privat unde succesorul modelului Ferrari 612 va fi dezvaluit.

Pe aceasta invitatie scrie 'Get ready to take a seat' si include si o singura poza teaser cu partea laterala a noului model, iar preview-ul online oficial va avea loc maine, vineri 21 ianuarie la ora 12:00 CET.

In articolele precedente v-am prezentat informatiile scurse online cu privire la acest succesor al modelului Ferrari 612 si chiar am publicat un videoclip spion cu acesta, dar din pacate, de fiecare data cand acest model a aparut in public, pozele si videoclipurile au fost de proasta calitate, asa ca nu ne-am putut face o imagine clara asupra designului acestuia.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cu toate acestea, stim ca succesorul modelului Ferrari 612 va avea partea din fata inspirata din modelul 458 Italia si un design general de tip shooting brake.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?