Surprizele Porsche din cadrul Salonului International Auto Bucuresti

Surprizele Porsche din cadrul Salonului International Auto Bucuresti

Porsche va fi prezent la Salonul Internațional de Automobile București, aflat la prima ediție din ultimii 11 ani. Salonul auto se desfășoară în perioada 23 martie - 1 aprilie 2018, la Centrul Expozițional Romexpo. Modelele constructorului auto german vor fi expuse în pavilionul B2, la standul 15, iar conceptul spațiului expozițional este inspirat de aniversarea de 70 de ani a mărcii, sărbătorită prin numeroase evenimente în întreaga lume, pe parcursul acestui an.

Porsche Inter Auto România, importator unic al mărcii Porsche pe piața locală, aduce în fața iubitorilor de mașini sport din România, în cadrul SIAB, întreaga gamă de modele a mărcii din Stuttgart. La standul Porsche vor fi expuse cinci automobile diferite, câte unul din fiecare linie de modele: 718 Boxster GTS, 911 GT3, Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, Porsche Macan și noul Cayenne Turbo.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Noile 718 Boxster GTS, 911 GT3 și Panamera Turbo S E-Hybrid vor fi pentru prima dată expuse în România în fața unui public atât de divers și numeros, așa că ne așteptăm ca prezența să fie una ridicată la standul mărcii.", a decalrat Adrian Pascu, Directorul Diviziei de Lux în cadrul Porsche Inter Auto România.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?