SUV-urile de performanta BMW X3 M si X4 M au primit accesorii M Performance

SUV-urile de performanta BMW X3 M si X4 M au primit accesorii M Performance

Prezentate recent, modelele de performanţă BMW X3 M şi X4 M promit să stabilescă un nou reper în segmentul lor în ceea ce priveşte flerul sportiv, agilitatea şi precizia. Acum, cu ajutorul accesoriilor M Performance exclusive este posibilă adăugarea unei note suplimentare de fler individual şi îmbunătăţirea selectivă a designului M caracteristic al interiorului şi exteriorului acestor modele.

Componentele exterioare disponibile sunt grila radiatorului din fibră de carbon, Air Breathers din fibră de carbon şi finisajele premium ale pragurilor uşilor cu inserţii din fibră de carbon şi inscripţie M Performance color. BMW X3 M poate fi îmbunătăţit şi cu un spoiler pe marginea acoperişului, în negru high gloss. Aripioarele spate exclusive pentru BMW X4 M sunt finisate şi ele în negru lucios. Inscripţia M Performance de motorsport din faţă, spate şi lateral este recomandată ca supliment perfect pentru accesoriile exterioare.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, BMW a pregătit volanul M Performance Pro. Acesta are o decoraţiune cu fibră de carbon şi Alcantara şi clapete de schimbare din fibră de carbon. Volanul are o zonă de prindere excelentă, cu Alcantara, şi suporturi mari pentru degete, fiind foarte confortabil de ţinut. Celelalte secţiuni ale volanului sunt acoperite cu piele de calitate, creând astfel o combinaţie interesantă de materiale. Marcajul central suplimentar, în albastru de motorsport, şi cusătura M tricoloră oferă un plus de imagine sportivă.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?