Suzuki Hustler, Crosshiker si X-Lander - Conceptele pregatite pentru Salonul Auto de la Tokyo

Suzuki Hustler, Crosshiker si X-Lander - Conceptele pregatite pentru Salonul Auto de la Tokyo

Suzuki mizeaza pe avantajul terenului propriu si va expune in cadrul Salonului Auto de la Tokyo un numar masiv de noutati. Pentru inceput, niponii au dezvaluit o serie de imagini cu trei dintre conceptele care vor face furori in cadrul evenimentului japonez.

Suzuki Hustler anticipreaza un viitor crossover de segment mini si se adreseaza celor care iubesc activitatile in aer liber. Pentru a avea parte de mai mult feedback din partea privitorilor, Suzuki va sosi si cu o versiune decapotabila a lui Hustler.

Suzuki Crosshiker anticipeaza un crossover compact, menit sa ne reaminteasca de vechiul prototip Regina, prezentat in 2011. Conceptul cu care ne vom delecta privirea odata cu debutul Salonului Auto de la Tokyo a fost dezvoltat pe o platforma extrem de usoara, ce cantareste doar 810 kilograme. Sub capota lui Crosshiker vom gasi un motor pe benzina cu trei cilindri de 1.0 litri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Suzuki X-Lander are la baza modelul Jimny si vine impreuna cu sistemul de tractiune integrala al producatorului nipon. Sub capota, regasim un motor de 1.3 litri cuplat la o transmisie automata. Acesta este asistat din plin de un motor electric, atasat sistemului 4x4.

| de | Sursa: Suzuki

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?