Suzuki Regina, Q si Swift EV Hybrid la Tokyo 2011

Suzuki Regina, Q si Swift EV Hybrid la Tokyo 2011

Standul Suzuki de la Salonul Auto din Tokyo 2011 va gazdui, printre altele, si trei noi concepte.

Aceste sunt Suzuki Regina, Q si Swift EV Hybrid, toate fiind in ton cu tema standului - masini mici pentru un viitor maret. Noile concepte Suzuki propun o buna economie de carburant, multiple inovatii, performate superioare si un design atractiv, totul intr-un pachet de mici dimensiuni.

Suzuki Regina face un preview al noii generatii de modele compacte, cantarind doar 730 kg si avand o caroserie mai aerodinamica cu aproximativ 10% fata de modelele curente. Motorul pe benzina de sub capota acestui concept se lauda cu un cnosum de doar 3.1 litri la 100 km si cu o valoare a emisiilor de CO2 de 70 g/km.

Conceptul Suzuki Q este un vehicul extrem de mic, cu doar 1 - 3 locuri, ce masoara 2.5 metri in lungime si care este destinat celor ce locuiec in zone urbane aglomerate si care nu parcurg mai mult de 10 km pe zilnic. Noul Q este usor de parcat si foarte practic, putand fi configurat cu un singur loc fata si doua spate sau cu un singur loc fata si spatiu de depozitare in spate.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cel de al treilea concept, Suzuki Swift EV Hybrid, este un vehicul electric compact propulsat de un motor-generator si o baterie ce ofera o autonomie de 20 - 30 km. Cel deosebeste si-l face mai atractiv fata de restul vehiculelor electrice este faptul ca noul Swift EV Hybrid dispune de o beterie de mici dimensiuni, ceea ce inseamna ca aceasta este mai usoara, costa mai putin si se reincarca mult mai repede.

| de | Sursa: Suzuki

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?