Suzuki Vitara Copper - Editia speciala debuteaza in Romania

Suzuki Vitara Copper - Editia speciala debuteaza in Romania

Vitara, cel mai vândut model din gama Suzuki în România, este disponibil acum într-o nouă ediție specială. Vitara Copper Edition pornește de la nivelul de echipare Spirit la care se adaugă o serie de personalizări, la interior și exterior, care fac acest model mai rafinat și sofisticat.

Noua ediție specială vine în standard cu o mulțime de funcții și dotări inovatoare precum 7 airbag-uri, sistemul Radar Brake Support (RBS), Cruise Control Adaptiv, sistem multimedia, camera video pentru mersul cu spatele, sistem auto Start & Stop motor, sistem de asistență la coborârea în pantă (pe versiunea ALLGRIP), sistem de asistenţa la plecarea din rampă, scaune față încălzite și aer condiționat cu reglare automată.

Accentele “COPPER” dau o tușă stilată interiorului, inserțiile speciale fiind vizibile pe panoul de bord, gurile de ventilație, consolă și portiere interioare. De asemenea tapițeria mixtă din piele ecologică și piele întoarsă are inserții “COPPER”, jantele din aliaj pe 17 inch sunt de asemenea în nuanța “COPPER”, iar grila frontală Sport, care-i conferă un aspect și mai impunător, este cea disponibilă și pe Vitara S.

Suzuki Vitara Copper Edition se poate comanda în 5 combinații de culori (trei single tone, două two tone), una dintre culori - Sphere Blue Metallic, fiind complet nouă. De asemenea se poate personaliza culoarea plafonului și a carcasei olginzilor exterioare.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Vitara Copper Edition 2WD este disponibilă la un preț de 17.900 euro (TVA inclus), iar Vitara Copper Edition ALLGRIP la prețul de 19.550 Euro (TVA inclus).

| de | Sursa: Suzuki

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?