Tanner Foust a prezentat noul sau Passat dedicat competitiei de Formula Drift

Tanner Foust a prezentat noul sau Passat dedicat competitiei de Formula Drift

Tanner Foust unul dintre cei mai iubiti si apreciati piloti de drift din SUA si-a prezentat noua masina cu care va concura in sezonul 2015 de Formula Drift. Vorbim despre un Volkswagen Passat care a primit o multime de modificari exterioare si care nu mai seamana foarte mult cu masina de la care a plecat.

Caroseria a fost acoperita de tema Rockstar, iar eleronul masiv si jantele de dimensiuni generoase completeaza look-ul agresiv al lui Passat. La interior, Tanner Foust a mai pastrat doar cele necesare pentru executarea drifturilor si a inlocuit o serie de elemente cu unele noi. Vorbim despre scaune sport Recaro despre un volan sport Sparcoo si despre un roll-cage. La toate acestea se adauga o frana de mana hidraulica si un tablou de instrumente special.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, se afla acum un motor V8 capabil sa ofere 700 de cai putere sau 900 de cai putere atunci cand se foloseste monoxid de azot.

| de | Sursa: Rockstar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?