Taxa de drum si peajul pot fi achitate prin aplicatia etarife

Sectiuni Relevante

Taxa de drum si peajul pot fi achitate prin aplicatia etarife

Incepand cu 21 septembrie, utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România pot achita tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Feteşti şi Cernavodă (peaj) și a tarifului de utilizare a rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din Romania (rovinieta), pe langă portalul web www.erovinieta.ro, și prin intermediul aplicației mobile “etarife”.

Precizăm că aplicația mobilă etarife este publicată în magazinele App Store, Play Store și Marketplace, aferente sistemelor de operare IOS, Android si Microsoft.

Accesul utilizatorilor în aplicatia etarife se realizează prin intermediul conturilor create pe portalul www.erovinieta.ro și pune la dispoziția acestora toate facilitățile care se regăsesc și în portal.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Utilizatorii care achită, prin intermediul cardului bancar rovinieta/peaj, nu vor suporta costurile comisionului de tranzacționare sau alte costuri asociate tranzacțiilor online, toate acestea fiind suportate de către CNAIR.

| de | Sursa: CNAIR

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?