Teaser oficial pentru viitorul Clasa S Cabrio facelift

Teaser oficial pentru viitorul Clasa S Cabrio facelift

Mai sunt doar doua saptamani pana la debutul Salonului Auto de la Frankfurt, iar cei mai multi producatori auto au si anuntat gama de premiere. Mercedes-Benz ne-a comunicat de cateva zile ca in cadrul evenimentului german il vom cunoaste pe noul Clasa S Cabrio facelift.

Acum, constructorul din Stuttgart a publicat un teaser video care anunta lansarea lui Clasa S Cabrio facelift. Din clipul video aflam ca viitorul model decapotabil va folosi stopuri cu tehnologie OLED, aceeasi solutie gasita de Audi si BMW.

Fiecare stop va integra 33 de diote contralate individual, iar din primele zvonuri, acest element va putea fi comandat doar optional.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din punct de vedere estetic, viitorul Mercedes-Benz Clasa S Cabrio facelift o sa aiba spoilere fata si spate modificate, o gama noua de jante si culori noi pentru caroserie. Interiorul va fi preluat in intregime de pe sedanul din care deriva.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?